InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 17 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Daha önce hiç karşılaşmamıştım. Sebebi ne olabilir?
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #2 Yönetici Hesaba Yapamazsın Bide Hız İçin bazı hizmetleri kapaatıysan sorun o olabilir Windows 7 lite mi senin ?
Yönetici Hesaba Yapamazsın Bide Hız İçin bazı hizmetleri kapaatıysan sorun o olabilir Windows 7 lite mi senin ?
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 17 Ağustos 2017 #3 Jennifer dedi: Yönetici Hesaba Yapamazsın Bide Hız İçin bazı hizmetleri kapaatıysan sorun o olabilir Windows 7 lite mi senin ? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Ultimate'in orjinal sürümü ancak Windows 7 Ultimate için geliştirilmiş, yama gibi, performans moduna yönelik modlar yüklemiştim. Ondan kaynaklı olabilir mi? Yönetici hesabından ayarlamaya çalışıyorum.
Jennifer dedi: Yönetici Hesaba Yapamazsın Bide Hız İçin bazı hizmetleri kapaatıysan sorun o olabilir Windows 7 lite mi senin ? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Ultimate'in orjinal sürümü ancak Windows 7 Ultimate için geliştirilmiş, yama gibi, performans moduna yönelik modlar yüklemiştim. Ondan kaynaklı olabilir mi? Yönetici hesabından ayarlamaya çalışıyorum.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #4 Belki Seninki Yönetici olmayabilir güvenli moddan dene .O programlar hizmelerde ayar yapmış olabilir.
Belki Seninki Yönetici olmayabilir güvenli moddan dene .O programlar hizmelerde ayar yapmış olabilir.
M Mk4j Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 1 24 Eylül 2019 #5 aynı sorun bendede var. nasıl çözdünüz?