BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, Windows'ta Win+Shift+s yaptığımda ekran görüntüsü alıyor ben bunu kapatmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Merhaba, Windows'ta Win+Shift+s yaptığımda ekran görüntüsü alıyor ben bunu kapatmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 896 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 BuzzardTR dedi: Merhaba, Windows'ta Win+Shift+s yaptığımda ekran görüntüsü alıyor ben bunu kapatmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aşağıdaki sitede yazan kayıt defteri ayarını denedim ve işe yaradı. Remove Snipping Tool as default Windows Screenshot Tool Snipping Tool isn't a bad utility, but Windows' obnoxious behaviour when it comes to remapping shortcuts can make using an alternative tricky. techbits.io Artı 0 Eksi
BuzzardTR dedi: Merhaba, Windows'ta Win+Shift+s yaptığımda ekran görüntüsü alıyor ben bunu kapatmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aşağıdaki sitede yazan kayıt defteri ayarını denedim ve işe yaradı. Remove Snipping Tool as default Windows Screenshot Tool Snipping Tool isn't a bad utility, but Windows' obnoxious behaviour when it comes to remapping shortcuts can make using an alternative tricky. techbits.io