Windows ekran kartımı görmüyor

Wolfpaw.BK

Centipat
Dün akşam oyun oynarken birden bilgisayarım dondu ve ben de yeniden başlattı. Tekrar başlattığımda 1024 çözünürlük vardı ve maksimum bu çözünürlük ayarlanabiliyordu. Aygıt yöneticisine girdim ekran kartımda ünlem işareti var. Ekran kartını önce silip tekrar yükledim daha sonra ise kasadan söküp tekrar taktım. Ancak bunlar bir çözüm olmadı. Şu anda da Windows başlatılamıyor yeniden denenecek diyor ve açılmıyor bilgisayar bu denemeler sonucu. Yaklaşık 1 2 ay önce BIOS sorunu olarak buna benzer bir problem yaşamıştım daha sonra format ve BIOS Update ile düzelmişti. Sizce sorun ne olabilir?
Bu arada bilgisayar bir anda donuyor başlarken ve daha sonra başlatılamıyor diyor benim anladığım ekran kartını algılamıyor.

Attığın fotoğraftaki kırmızı noktalar sürekli varsa veya gidip geliyorsa ekran kartı chipsetin bozulmuş geçmiş olsun.

Umm... ekran kartı patates olmuş anlaşılan. Bende daha önce bir ekran kartı yaktığım için bu görüntüyü biliyorum.

Windows'a ekran kartınız patates oldu diye giremediğinize göre iGPU yok diye tahmin etmekteyim.

İlk hata verdiği zaman açılıyordu fakat ekran kartını söküp taktıktan sonra durum bu maalesef.

Dosya Ekleri

• 20200411_140221-1.jpg
    484,9 KB · Görüntüleme: 36
Aga bende bilgisayarı yeni aldığımda görmüyordu şimdi DDU'yu indir ekran kartı Driver'ini komple sil sonra baştan yüklemeyi dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…