Windows ekran kartını görmüyor

Bilal Çakmak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS H81M-D R.2
İNTEL İ7 4790K 4.0 GHZ
Sappire Pulse RX 6600 8 GB 128 bit
KİNGSTON 16 GB 2X8 (1333-1600)
HARDDİSK 1TB
120GB SSD
1TB SSD
Beyler hayırlı günler herkese 3-4 gün önce ekran kartımı anakarttan çıkardım. Bugün taktığımda ve farklı hard disk ile açtığımda hiç girmediğini fark ettim ekran kartım şu an hiç görünmüyor. En yüksek çözünürlük gözüküyor onu seçebiliyorum. Ama driverı yüklediğimde ve Windows'u yeniden başlattığımda Windows başlangıç ekranından sonra siyah oluyor bilgisayarcı ile konuştum ekran kartın bozulmuş dedi sizce de öyle mi olmuş?

Ekran kartını tekrar çıkarıp yuvasına dikkatlice oturtarak tekrar tak, muhtemelen tam oturmamıştır.
Bende ondan şüpheleniyorum. Çünkü dediğim gibi yuvaya taktığımda sabit durmuyor geriye yaslanıyor kart.
Bende ondan şüpheleniyorum. Çünkü dediğim gibi yuvaya taktığımda sabit durmuyor geriye yaslanıyor kart.
Bu arada şunuda belirteyim arkadaşlar kullandığım ekran kartı amd hd 7850 dualX 2.el aldım 1 hafta önce

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı