B berko3535 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #1 Bilgisayarı kullanırken kendi kendine kapanmaya başladı şimdi ise 1 saniyeliğine alttaki ekran geliyor ve kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2017
Bilgisayarı kullanırken kendi kendine kapanmaya başladı şimdi ise 1 saniyeliğine alttaki ekran geliyor ve kapanıyor.
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 26 Mart 2017 #2 Anladığım kadarıyla anakartın işlemciyi desteklemiyor, ayı şekilde güç kaynağın ile ilgili bir sorun oluşuyor. Bütün sistemini yazar mısın ? Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla anakartın işlemciyi desteklemiyor, ayı şekilde güç kaynağın ile ilgili bir sorun oluşuyor. Bütün sistemini yazar mısın ?
KS KS B berko3535 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #3 Hiçbirşey değiştirmedim durduk yere oldu. Parçaların isimlerini bilmiyorum, bios ekranını açınca kapanma filan olmuyor bu arada Artı 0 Eksi
Hiçbirşey değiştirmedim durduk yere oldu. Parçaların isimlerini bilmiyorum, bios ekranını açınca kapanma filan olmuyor bu arada