Anacharsis Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #1 Windows ekranı geliyor, şifremi giriyorum, ardından siyah bir ekran ve imlecim sadece ekranda gözüküyor.
Windows ekranı geliyor, şifremi giriyorum, ardından siyah bir ekran ve imlecim sadece ekranda gözüküyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 28 Mayıs 2021 #2 Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 367 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Bu virüslerden dolayı olabilir ben de yaşamıştım ama YouTube'a bakarak sorunu çözdüm. En son indirdiğin dosyalardan şüpheli misin? Artı 0 Eksi
Bu virüslerden dolayı olabilir ben de yaşamıştım ama YouTube'a bakarak sorunu çözdüm. En son indirdiğin dosyalardan şüpheli misin?
KS KS Anacharsis Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #4 runit dedi: Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim, ancak bu yöntemle bilgisayar çok uzun sürede açılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Artı 0 Eksi
runit dedi: Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim, ancak bu yöntemle bilgisayar çok uzun sürede açılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 28 Mayıs 2021 #5 runit dedi: Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü açılmıyor diyor görev yöneticisini açamaz ki. Artı -1 Eksi
runit dedi: Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü açılmıyor diyor görev yöneticisini açamaz ki.
KS KS Anacharsis Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #6 YUSER dedi: Bu virüslerden dolayı olabilir bende yaşamıştım ama youtube a bakarak sorunu çözdüm En son indirdiğin dosyalardan şüphelimisin Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir. Şüphelendiğim dosyayı silersem sorun çözülür mü? Artı 0 Eksi
YUSER dedi: Bu virüslerden dolayı olabilir bende yaşamıştım ama youtube a bakarak sorunu çözdüm En son indirdiğin dosyalardan şüphelimisin Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir. Şüphelendiğim dosyayı silersem sorun çözülür mü?
YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 367 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #7 Benimki virüslerden dolayı oldu Format atarsan geçer Artı 0 Eksi
KS KS Anacharsis Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #8 Xlazer dedi: Masaüstü açılmıyor diyor görev yöneticisini açamaz ki. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi açılıyor. Artı 0 Eksi
Xlazer dedi: Masaüstü açılmıyor diyor görev yöneticisini açamaz ki. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi açılıyor.
YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 367 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #9 Hayır windows alt delete tuşlarından görev yöneticisini seç Artı 0 Eksi
M muhammet yüce Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #10 Anacharsis dedi: Görev yöneticisi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yap geçer bende yaptım siyah ekranda kalıyordu değil mi? Artı 0 Eksi
Anacharsis dedi: Görev yöneticisi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yap geçer bende yaptım siyah ekranda kalıyordu değil mi?