Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2014 #1 Windows embedded 8.1 industry pro kuruyorum ve key istedi .Nerden bulurum ya da siz de varsa lütfen verirmisiniz.Teşekkürler
Windows embedded 8.1 industry pro kuruyorum ve key istedi .Nerden bulurum ya da siz de varsa lütfen verirmisiniz.Teşekkürler
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Ağustos 2014 #2 Dreamspark'a üye olman ve öğrenci olduğunu kanıtlaman lazım. Yoksa key yok.
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2014 #3 Nasıl yapıcam ki ?DreamSpark'a Microsoft hesabım ile giriş yaptim.Gerisini bilmiyorum...
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #4 Benim verdiğim konu linkini oku arkadaş. Bak orada indirdiğin yerde get key var ona tıkla lisansını vericek.
Benim verdiğim konu linkini oku arkadaş. Bak orada indirdiğin yerde get key var ona tıkla lisansını vericek.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Ağustos 2014 #5 I Can Supply kısmını doldurup göndereceksiniz, sonrasında hesabınızın onaylanmasını bekliyorsunuz. Onaylandıktan sonra keyinizi alabilirsiniz. Sign in to your Microsoft account Son düzenleme: 9 Ağustos 2014
I Can Supply kısmını doldurup göndereceksiniz, sonrasında hesabınızın onaylanmasını bekliyorsunuz. Onaylandıktan sonra keyinizi alabilirsiniz. Sign in to your Microsoft account
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #6 Emou dedi: I Can Supply kısmını doldurup göndereceksiniz, sonrasında hesabınızın onaylanmasını bekliyorsunuz. Onaylandıktan sonra keyinizi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu anlamadınız herhalde. Sadece get key'e basmamış arkadaş.
Emou dedi: I Can Supply kısmını doldurup göndereceksiniz, sonrasında hesabınızın onaylanmasını bekliyorsunuz. Onaylandıktan sonra keyinizi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu anlamadınız herhalde. Sadece get key'e basmamış arkadaş.
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2014 #7 I Can Supply DreamSpark'ın home sekmesinde mi yoksa baska bi yerdemi tam bulamadım da ?
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #8 İsoyu indirdiğin ver varya downloand'a basıp. Oradan get key'e basacaksın.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Ağustos 2014 #9 @anwo18 Dreamspark'da oturum açtıktan sonra verdiğim linke tıklayın. Sign in to your Microsoft account @Mehmet Ali Çakan galiba siz sadece bu konuyu baz alarak yorum yapıyorsunuz. Ben de arkadaşın açtığı başka bir konuyu da içine alarak arkadaşın Dreamspark'dan indirmediğini görüyorum, bundan dolayı üye olmasını söyledim. Windows 8.1 İndustury Pro link verebilirmisiniz | Technopat Sosyal
@anwo18 Dreamspark'da oturum açtıktan sonra verdiğim linke tıklayın. Sign in to your Microsoft account @Mehmet Ali Çakan galiba siz sadece bu konuyu baz alarak yorum yapıyorsunuz. Ben de arkadaşın açtığı başka bir konuyu da içine alarak arkadaşın Dreamspark'dan indirmediğini görüyorum, bundan dolayı üye olmasını söyledim. Windows 8.1 İndustury Pro link verebilirmisiniz | Technopat Sosyal
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2014 #10 Okul e-posta adresi değil de normal olmuyor mu ?