Windows Embedded 8.1 Industry Pro Sorunları Var Mıdır?

O ilk dediğiniz bilginin yanlış olduğunu biliyorum. Ancak her yıl öğrenci olduğunuzu onaylamanız lazım tekrardan. Metro uygulamalarını zaten kullanmıyordum, bir bahane olmuş olur; kurmayacağım. Windows Embedded 8.1 Industry Pro Hocam mesela burda kişisel bilgisayarlar için değildir diyor ve beni tedirgin ediyor bir sorun olucak diye.

Yanlışımı doğruladığınız için teşekkür ederim, demek ki her yıl doğrulama istiyormuş. Hayırlı olsun şimdiden, iyi kullanımlar.

Hocam bir sorum daha olucak, güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz? Windows Update üzerinden otomatik geliyor mu güncellemeler yoksa manuel olarak mı güncellemek gerekir? Ek olarak Windows 8.1 Pro'da ki gibi mesela bir aygıt taktığımızda bilgisayara otomatik kendi tanıyor mu? Bu tür eksiklikler var mı?

Yardır yardır, cracklı zararlı sürümlerden kurtulmuş olursun.

Hocam son bir şey soracağım. DreamSpark'ta farklı formatta indiriyor ben direk iso insin usb yazdırıp işimi hallediyim diye Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center buradan x64 yani 64bit olanı indiriyorum ve boyutu 3.4gb. Sanırım Microsoft üzerinden indirince DreamSpark'tan indirilen gibi içine gömülü olmuyormuş serial. DreamSpark üzerinden indirilen dosyayla kurulum yaparken key sormuyormuş ancak Microsoft'tan indirilen dosyada soruyormuş. Ben "Get Key" diyerek keyi alıp, kurulum yaparken çıkan yere yazacağım değil mi?

Hocam DreamSparkta ISO olarak indiriyor zaten bknz;
Eki Görüntüle 40375

Microsoft'tan indirmenizi tavsiye etmiyorum, eğer keyi kabul etmezse sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ben direk DreamSparktan indirip USB ile kurmuştum.

Tamam hocam hallettim. Burdada 64bit 3gb gözüküyor. O aldığım "Get Key" yazısında çıkan key kurarken mi yoksa kurduktan sonra mı girilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…