Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 1 Ocak 2015 #21 NookumPie dedi: Kurduktan sonra hocam, bilgisayar ayarlarından etkinleştirme sekmesinden etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben Win 8.1 Pro'yu kurarken kurulum aşamasında benden key istiyordu. O bölüm gelmeyecek mi? O bölümün ne işe yaradığını hiç anlamadım. Bilgisayarı açtıktan sonra tekrar etkinleştirme gerekiyordu çünkü.
NookumPie dedi: Kurduktan sonra hocam, bilgisayar ayarlarından etkinleştirme sekmesinden etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben Win 8.1 Pro'yu kurarken kurulum aşamasında benden key istiyordu. O bölüm gelmeyecek mi? O bölümün ne işe yaradığını hiç anlamadım. Bilgisayarı açtıktan sonra tekrar etkinleştirme gerekiyordu çünkü.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 1 Ocak 2015 #22 Bende gelmemişti şahsen, size de geleceğini sanmıyorum. DreamSparktan aldığınız keyi yazın bir kenara isterse yazarsınız.
Bende gelmemişti şahsen, size de geleceğini sanmıyorum. DreamSparktan aldığınız keyi yazın bir kenara isterse yazarsınız.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 1 Ocak 2015 #23 NookumPie dedi: Bende gelmemişti şahsen, size de geleceğini sanmıyorum. DreamSparktan aldığınız keyi yazın bir kenara isterse yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok sağ olun, çok yardımınız oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
NookumPie dedi: Bende gelmemişti şahsen, size de geleceğini sanmıyorum. DreamSparktan aldığınız keyi yazın bir kenara isterse yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok sağ olun, çok yardımınız oldu.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 1 Ocak 2015 #24 Rica ederim hocam bir sorunuz olursa yazarsınız.