Erce Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #1 Sonunda microsoft dreamspark kayıtımı yaptırdım ve iso dosyasını indirtmeye başladım dosya indi ama Windows 7 USB/DVD Download tool yazarken %99 olunca hata veriyor aynı şekilde WiNToBootic de donup kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2014
Sonunda microsoft dreamspark kayıtımı yaptırdım ve iso dosyasını indirtmeye başladım dosya indi ama Windows 7 USB/DVD Download tool yazarken %99 olunca hata veriyor aynı şekilde WiNToBootic de donup kalıyor.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #2 Ne hatası veriyor? Hatıradığım kadarı ile DreamSparktan inen dosyalar iso uzantılı değil. Kendi indirme yöneticisi farklı bir uzantıda indiriyor.
Ne hatası veriyor? Hatıradığım kadarı ile DreamSparktan inen dosyalar iso uzantılı değil. Kendi indirme yöneticisi farklı bir uzantıda indiriyor.
Erce Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #3 Bende direk iso olarak indi. Hata şu şekilde: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2014
Bende direk iso olarak indi. Hata şu şekilde: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again Genişletmek için tıkla...
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #4 Daha önce aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulanlar varmış. İnceleyiniz; [Çözüm] We were unable to copy your files hatası | Technopat Sosyal
Daha önce aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulanlar varmış. İnceleyiniz; [Çözüm] We were unable to copy your files hatası | Technopat Sosyal