Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Windows Embedded Industry 8.1 Pro kullanıyorum ve Windows 8.1 Pro dosyasını indirdim. Setup dosyasına tıkladıktan sonra hiçbir şeyi saklama butonuna tıklayıp işleme başlanırsa D diskimdeki 50GB'lik verim silinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Windows Embedded Industry 8.1 Pro kullanıyorum ve Windows 8.1 Pro dosyasını indirdim. Setup dosyasına tıkladıktan sonra hiçbir şeyi saklama butonuna tıklayıp işleme başlanırsa D diskimdeki 50GB'lik verim silinir mi?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #3 Setup derken?
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 TeknoHe dedi: Setup derken? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirdikten sonra açtığımız zaman içindeki setup.
TeknoHe dedi: Setup derken? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirdikten sonra açtığımız zaman içindeki setup.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #5 Yanlış bilgi. Setup.exe ile de kurulum yapılabilir. Miraç HTS dedi: ISO dosyasını indirdikten sonra açtığımız zaman içindeki setup. Genişletmek için tıkla... Öyle kuramazsınız Windows'u bir flash belleğe ihtiyacınız var. Sadece burada adamın yazdırdığı şey sizin indirdiğiniz ISO olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Miraç HTS dedi: ISO dosyasını indirdikten sonra açtığımız zaman içindeki setup. Genişletmek için tıkla... Öyle kuramazsınız Windows'u bir flash belleğe ihtiyacınız var. Sadece burada adamın yazdırdığı şey sizin indirdiğiniz ISO olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 TeknoHe dedi: Öyle kuramazsınız Windows'u bir flash belleğe ihtiyacınız var. Sadece burada adamın yazdırdığı şey sizin indirdiğiniz ISO olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama ben kuruyorum. Silinir mi D diskim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
TeknoHe dedi: Öyle kuramazsınız Windows'u bir flash belleğe ihtiyacınız var. Sadece burada adamın yazdırdığı şey sizin indirdiğiniz ISO olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama ben kuruyorum. Silinir mi D diskim?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #7 Kurulum ekranın ekran görüntüsünü atar mısın?
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #8 TeknoHe dedi: Kurulum ekranın ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri xds.PNG 69,2 KB · Görüntüleme: 58
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #9 Görüntü bulanık.
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #10 TeknoHe dedi: Görüntü bulanık. Genişletmek için tıkla... Diyor ki yüklemeye hazır. Windows 8.1 Pro yükle Hiçbirşeyi saklama.
TeknoHe dedi: Görüntü bulanık. Genişletmek için tıkla... Diyor ki yüklemeye hazır. Windows 8.1 Pro yükle Hiçbirşeyi saklama.