TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #21 Miraç HTS dedi: Tamam kardeş deneyeceğim olursa sana haber vereceğim Genişletmek için tıkla... Olur. Yalnız videoda diskleri formatlıyor. Sen ona bakıp yapma. Kurulum ekranını buraya atarsın.
Miraç HTS dedi: Tamam kardeş deneyeceğim olursa sana haber vereceğim Genişletmek için tıkla... Olur. Yalnız videoda diskleri formatlıyor. Sen ona bakıp yapma. Kurulum ekranını buraya atarsın.
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #22 Kardeş disk ekranına gelince hiçbirşeyi dokunmadan ileri desem D diskim silinir mi?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #23 Miraç HTS dedi: Kardeş disk ekranına gelince hiçbirşeyi dokunmadan ileri desem D diskim silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez ama C'ye format atacak mısınız?
Miraç HTS dedi: Kardeş disk ekranına gelince hiçbirşeyi dokunmadan ileri desem D diskim silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez ama C'ye format atacak mısınız?
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #24 TeknoHe dedi: Hayır silinmez ama C'ye format atacak mısınız? Genişletmek için tıkla... C diskin içinde Windows var biçimlendirip C'ye kursam D silinirmi Aman ha çok iyi düşün babamın bilgisayarı benim değil bilgisayar.
TeknoHe dedi: Hayır silinmez ama C'ye format atacak mısınız? Genişletmek için tıkla... C diskin içinde Windows var biçimlendirip C'ye kursam D silinirmi Aman ha çok iyi düşün babamın bilgisayarı benim değil bilgisayar.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #25 C diskini biçimlendirirseniz C gider. Ama D'ye bir şey olmaz.c de önemli verileriniz varsa D'ye atın. Miraç HTS dedi: C diskin içinde Windows var biçimlendirip C'ye kursam D silinirmi Genişletmek için tıkla...
C diskini biçimlendirirseniz C gider. Ama D'ye bir şey olmaz.c de önemli verileriniz varsa D'ye atın. Miraç HTS dedi: C diskin içinde Windows var biçimlendirip C'ye kursam D silinirmi Genişletmek için tıkla...
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #26 Babamın bilgisyarın özellikleri Intel Core i5 3200M 2.50 GHz 4 GB RAM (Kulllanılabilir 3, 85 GB) NVIDIA 630M ve Intel HD Graphics 4000 Ekran kartı TeknoHe dedi: C diskini biçimlendirirseniz C gider. Ama D'ye bir şey olmaz.c de önemli verileriniz varsa D'ye atın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler çünkü C diskinde yer yok o yüzden dedim
Babamın bilgisyarın özellikleri Intel Core i5 3200M 2.50 GHz 4 GB RAM (Kulllanılabilir 3, 85 GB) NVIDIA 630M ve Intel HD Graphics 4000 Ekran kartı TeknoHe dedi: C diskini biçimlendirirseniz C gider. Ama D'ye bir şey olmaz.c de önemli verileriniz varsa D'ye atın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler çünkü C diskinde yer yok o yüzden dedim
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #27 Miraç HTS dedi: Babamın bilgisyarın özellikleri Intel Core i5 3200M 2.50 GHz 4 GB RAM (kulllanılabilir 3, 85 GB) NVIDIA 630M ve Intel HD Graphics 4000 ekran kartı Genişletmek için tıkla... Bu sistemde 8.1 rahat çalışır.
Miraç HTS dedi: Babamın bilgisyarın özellikleri Intel Core i5 3200M 2.50 GHz 4 GB RAM (kulllanılabilir 3, 85 GB) NVIDIA 630M ve Intel HD Graphics 4000 ekran kartı Genişletmek için tıkla... Bu sistemde 8.1 rahat çalışır.
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #28 Aynen. Ama 4 gb ram yok 3,85 GB var
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #29 Formattan sonra düzelmezse ekran kartı kullanıyor olabilir. Ama o çok sıkıntı olmaz. Büyük bir boyut değil.
Formattan sonra düzelmezse ekran kartı kullanıyor olabilir. Ama o çok sıkıntı olmaz. Büyük bir boyut değil.
Miraç HTS Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #30 TeknoHe dedi: Formattan sonra düzelmezse ekran kartı kullanıyor olabilir. Ama o çok sıkıntı olmaz. Büyük bir boyut değil. Genişletmek için tıkla... Ben o bilgisayara 6 kez formatladım ama 2 yıl önce hala düzelmedi sanırım RAM slotlarında veya RAM'da arıza var. Neyse kardeş senin dediklerini yapacağım olursa sana haber vereceğim.
TeknoHe dedi: Formattan sonra düzelmezse ekran kartı kullanıyor olabilir. Ama o çok sıkıntı olmaz. Büyük bir boyut değil. Genişletmek için tıkla... Ben o bilgisayara 6 kez formatladım ama 2 yıl önce hala düzelmedi sanırım RAM slotlarında veya RAM'da arıza var. Neyse kardeş senin dediklerini yapacağım olursa sana haber vereceğim.