Windows Embedded Industry Pro Ürün Anahtarı Sorunu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.244
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Merhaba ben Dreamspark hesabımı doğrulatmıştım ve Windows 8.1 Embedded için key almıştım fakat bana verdikleri linkten indirince ürün anahtarımın geçersiz olduğunu söyledi ama ben başka bir yerden indirdim ancak Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center buradan indirip etkinleştirmeye çalıştığımda başarılı oldu. Şimdi bu iki sürüm farklı mı neden benim ürün anahtarımı kabul etmedi ? @Adion , @Asım Demir , @MF , @Recep Baltaş .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki fotoğrafta olan yerden download seçip, Secure Download Manager ile indirdiniz ve yandaki key butonunda gelen key ile etkinleştirmeyi denediniz değil mi? Bu durumda olması gerek. Bir yerde hata yapıyorsunuzdur.

upload_2015-12-10_16-43-10.png

@Adion hocam aynen burası geldi. Önce get key deyip lisansı aldım sonra bir yere yönlendirdi. Daha sonra Secure Download Manager ile 64 bit sürümünü indirdim, USB flash diskime yazdırdım fakat verdiği ürün anahtarını girince kabul etmedi. Ben de Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation sürümünü indirdim. Kurduktan sonra başarılı bir şekilde etkinleştirdim. Yani bunu indirmemeli miydim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Verilen key ile download yerinden indirdiğiniz ISO'nun uyuşmaması imkansız gibi bir şey. Keyi yazarken ya da başka bir yerde hata yapmış olmanız gerek bunun olması için. Ben yine de sorunuzu cevaplayayım. O sürümü kullanmanızda bir sıkıntı yok. Sadece attığınız linkteki bir bilgiden kafam karışmış olsa gerek. İkisi de aynı sürüm anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı