Windows erişememe sorunu

ASUS.YAL

Megapat
Daha fazla  
BIOS sürümünü güncellemeye çalıştım. Asus ez3'ten SSD'ye kaydetmiştim. Orijinal Asus sitesinden martın 3'ünde güncellenmiş cab dosyası idi bendeki de 1. ayın 28 idi neyse, onay verdim, 2 kere resetledi kendini makine daha sonra USB disk çıkarın sonra herhangi bir tuşa tarzında bi uyarı verdi. Takılı USB'yi çıkardım sonra bastım ve resetlenmesini bekledim. Güncellendi gibisinden uyarı verdi fakat ben inanamadım çünkü 3 dakika sürmemesi gerekirdi ki öyle de oldu. Sürüm tarihi halen eski tarihti. Umursamamazlıktan geldim eski sürümle kullanıyım ne olacak gibisinden fakat şimdi de Windows ekranına girmek için (Windows'a girecek gibi oluyor en sol üst köşedeki çizgi kendini gösteriyor sonra alışılmadık bi yerden yaklaşık 5cm sağ alt çaprazından bi çizgi daha seyiriyor) önüme mecburi olarak BIOS geliyor oradan değişikleri kaydetmeden çık (discard and exit gibi) seçenekten geliyorum. Bu işlem 1.5 dakika alıyor eskiden 20 sn sürmezdi girişim.
i7 6700k
Windows7 ultimate (crack)
Asus maximus viii ranger anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…