masad34 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #11 @ORGANIZE yorumlara baktığımda çoğu kişininki düzelmiş, siz denediniz mi? Üstelik bu swoxy24 dedi: Yarıyor herkes deneyebilir. Genişletmek için tıkla... arkadaşımızda da işe yaramış, yanlış anlamayın ama neye dayanarak olmadığını savunuyorsunuz?
@ORGANIZE yorumlara baktığımda çoğu kişininki düzelmiş, siz denediniz mi? Üstelik bu swoxy24 dedi: Yarıyor herkes deneyebilir. Genişletmek için tıkla... arkadaşımızda da işe yaramış, yanlış anlamayın ama neye dayanarak olmadığını savunuyorsunuz?
H haxron Kilopat Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #12 YouTube'daki videolardan yapmayı düşünmüyorum key alacağım. Nereden alabilirim keyi? PttAVM'de filan vardı oralardan alınabilir mi?
YouTube'daki videolardan yapmayı düşünmüyorum key alacağım. Nereden alabilirim keyi? PttAVM'de filan vardı oralardan alınabilir mi?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.907 Çözümler 43 23 Ekim 2023 #13 haxron dedi: YouTube'daki videolardan yapmayı düşünmüyorum key alacağım. Nereden alabilirim keyi? PttAVM'de filan vardı oralardan alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Saglamlisans güvenilir.
haxron dedi: YouTube'daki videolardan yapmayı düşünmüyorum key alacağım. Nereden alabilirim keyi? PttAVM'de filan vardı oralardan alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Saglamlisans güvenilir.