Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.
www.saglamlisans.com
Buradan Key alabilirsiniz hocam. Tamamen güvenilirdir. Ekstra olarak sadece yazıyı kaldırmaya yarayan kodlar var ama bunun harici bir program vs yükleyip değişik yerleri editlemeyin.
Hocam 30 TL 300 TL 500 TL her fiyat bandında anahtar var. Çoğunluğu crack ama güzel yorumlu bir tane alsan yeterli olur yani. İlerleyen zamanlarda sıkıntı olmaz key konusunda ben abartısız 5 sene crack key kullandım.
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.
www.saglamlisans.com
Buradan Key alabilirsiniz hocam. Tamamen güvenilirdir. Ekstra olarak sadece yazıyı kaldırmaya yarayan kodlar var ama bunun harici bir program vs yükleyip değişik yerleri editlemeyin.
130 TL falan şu anda Windows 11 Pro. Ama şu anki sürümünüz nedir bir bakın ona göre alın. Belki Home sürümü vardır sizde. Ayrıca 2Ç el alınan bir bilgisayardaki Windows'!u kullanmak yerine kendim sıfırdan Microsoft sitesinden indirdiğim dosya ile kurardım temiz bir şekilde.
Hocam 30 TL 300 TL 500 TL her fiyat bandında anahtar var. Çoğunluğu crack ama güzel yorumlu bir tane alsan yeterli olur yani. İlerleyen zamanlarda sıkıntı olmaz key konusunda ben abartısız 5 sene crack key kullandım.
Hocam anakart, ekran kartı veya işlemci gibi ana sistem donanımlarından birini değiştirmediğiniz sürece kalıcıdırlar. Ayrıca Microsoft hesabınızla oturum açarsanız eğer bu key otomatik olarak hesabınızla eşleşiyor. Format esnasında Key sorsa da keysiz kurulum yaptıktan sonra hesabınıza giriş yaptığınızda sisteminiz otomatik aktifleştirilir.
Biz bundan aldık kalıcı deniyor hepsi şu anlık sorun yok ama ileri zamanda neolur bilinmiyor ama kalıcıdır tahminen gitme imkanı yok gibi bir şey 1 kere etkinleştirildi zaten Windows tarafından.