maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim.
Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 KMS ile yapmadıysan girmez.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 KyryloDN dedi: KMS ile yapmadıysan girmez. Genişletmek için tıkla... KMS nedir tam olarak not defteri kullanarak yaptığımı hatırlıyorum.
KyryloDN dedi: KMS ile yapmadıysan girmez. Genişletmek için tıkla... KMS nedir tam olarak not defteri kullanarak yaptığımı hatırlıyorum.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 maklube dedi: Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani onu kaldırmak için cdm ye falan bulaşmayın bence Key alabilirsiniz eğer Key ile alırsanız hızlanabilir bile
maklube dedi: Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani onu kaldırmak için cdm ye falan bulaşmayın bence Key alabilirsiniz eğer Key ile alırsanız hızlanabilir bile
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 28 Nisan 2021 #5 KMSPico, Hwidgen gibi programlarla kaldırmadı isen korsan değildir.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 28 Nisan 2021 #6 KMSpico, HWIDGen ve CMD ile yapılan KMSpico ile aynı mantıkta olan etkinleştirme metotlarından etkinleştirmediysen girmez.
KMSpico, HWIDGen ve CMD ile yapılan KMSpico ile aynı mantıkta olan etkinleştirme metotlarından etkinleştirmediysen girmez.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 Yazdığınız şeyler için ayrı bir şey yüklemek gerekiyorsa onları kullanmadım
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2021 #8 maklube dedi: Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt defterinden falan yapılıyorsa herhangi bir şey olmaz. KMS konusuna gelirsek güvenilir değil ama 6 ay kullandım KMS ile orijinal sürüm ile arasında fark olmuyor.
maklube dedi: Windows etkinleştir yazısından kurtulmak istiyorum fakat böyle bir şeyyi yapmak PC'yi yavaşlatır mı diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt defterinden falan yapılıyorsa herhangi bir şey olmaz. KMS konusuna gelirsek güvenilir değil ama 6 ay kullandım KMS ile orijinal sürüm ile arasında fark olmuyor.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #9 Yapalı 5 gün falan oldu deftere bir şey kopyalıyıp yönetici yapmıştım sanırım.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #10 maklube dedi: Yapalı 5 gün falan oldu deftere bir şey kopyalıyıp yönetici yapmıştım sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişik hiç duymadım bu metodu ama ücretsiz işe sıkıntı çıkabilir kimse babasının hamalıa 600 TL'lik şeyi bedava yapmaz.
maklube dedi: Yapalı 5 gün falan oldu deftere bir şey kopyalıyıp yönetici yapmıştım sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişik hiç duymadım bu metodu ama ücretsiz işe sıkıntı çıkabilir kimse babasının hamalıa 600 TL'lik şeyi bedava yapmaz.