Çözüldü Windows etkinleştirilemedi hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swxlvr

Hectopat
İyi Sosyaller, Windows 10 Enterprise kullanıyordum. İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro'ya geçiş keyi satın almamın akabinde birkaç defa Windows 10 Pro lisans keyi satın aldım. Fakat hepsinde aynı hatayı aldım, sonrasında SaglamLisans'dan Windows 10 Pro Lisans Key satın aldım. Fakat şu anda da aynı hatayı almaktayım.

Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Hocam ben bunu bedavadan yapmıştım. Kodla falan yapmadım. Bir yere bastım kendisi etkinleştirildi. Gösteriyorum.
Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme Buraya geldiğinizde fotoğraf atar mısınız.

Arkadaşım boş verin keyi onların hepsi sahte lisanslar güncel KMS kullanın lisanslayın.
hayır sahte değil, sağlam lisans popüler bir site zaten. kmspico muhabbeti 2019'da bitti diye biliyorum.

Hocam ben bunu bedavadan yapmıştım. Kodla falan yapmadım. Bir yere bastım kendisi etkinleştirildi. Gösteriyorum.
Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme Buraya geldiğinizde fotoğraf atar mısınız.

Son düzenleme:
Bunlar kodlarla yapılıyorsa niye key satsınlar?

Bilmem kaç dolara satılan orijinal Windows keylerini kim verir çok cüzi fiyatlara biraz düşünmek lazım. Bir de mevcut alanda sorun gider gidere tıklayın bu tip hatalarda sorunun düzeldiğini görmüştüm.

Sorun gider bas.

Hocam sorun giderle çözülseydi bu konuyu açmazdım zaten. Ayrıca güncelleme yapıyorum, forum kurallarından mütevellit GitHub linkini koyamayacağım fakat bu Reddit entrysinde bulunmakta, şu an Windows'u etkinleştir yazısından kurtuldum ve ayarlar > etkinleştirme ekranım artık böyle gözüküyor:

Forum kurallarından dolayı fotoğraf yüklemiyorum fakat sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu nasıl çözdünüz?
Sağlam Lisans ekibine mail attım, akabinde yeni bir kod gönderdiler ve onu girdim, sorun bilgisayarımdan kaynaklı değil kod ile alakalı. Mailde lisans anahtarı göründüğü için fotoğraf atmadım. Sorun olmaz ise atabilirim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…