B Berkay TEKİR Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar 2 hatam daha vardı. Neyse ki onları hallettim. Şimdi de "Windows etkinleştirilmedi." hatası alıyorum yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2015
Arkadaşlar 2 hatam daha vardı. Neyse ki onları hallettim. Şimdi de "Windows etkinleştirilmedi." hatası alıyorum yardım edebilecek var mı?
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar 2 hatam daha vardı. Neyse ki onları hallettim. Şimdi de "Windows etkinleştirilmedi." hatası alıyorum yardım edebilecek var mı? Eki Görüntüle 93746 Genişletmek için tıkla... Önce yükseltme, sonra da temiz kurulum mu yaptınız?
Silinen üye dedi: Arkadaşlar 2 hatam daha vardı. Neyse ki onları hallettim. Şimdi de "Windows etkinleştirilmedi." hatası alıyorum yardım edebilecek var mı? Eki Görüntüle 93746 Genişletmek için tıkla... Önce yükseltme, sonra da temiz kurulum mu yaptınız?