Ben bundan 5 ay kadar önce ikinci el bir bilgisayar aldım ve içinde Windows 11 kuruluydu orijinal mi değil mi onu bilmiyordum. Sonra bir gün bir anda "Windows etkinleştirilemedi" yazısı sağ aşağıda ayzmaya başladı. Ne ayarlar kişiselleştirme bölümünde değişiklik yapılabiliyor, ne güncelleme yüklenebiliyor. Microsoft Store'da uygulama açıp indire basmadan önce de Store hemen kapanıyor. Ne yapmam lâzım? Sıfırlayıp açtığımda Windows gider mi ya da sıfırlarsam düzelir mi?
Ben bundan 5 ay kadar önce ikinci el bir bilgisayar aldım ve içinde Windows 11 kuruluydu orijinal mi değil mi onu bilmiyordum. Sonra bir gün bir anda "Windows etkinleştirilemedi" yazısı sağ aşağıda ayzmaya başladı. Ne ayarlar kişiselleştirme bölümünde değişiklik yapılabiliyor, ne güncelleme yüklenebiliyor. Microsoft Store'da uygulama açıp indire basmadan önce de Store hemen kapanıyor. Ne yapmam lâzım? Sıfırlayıp açtığımda Windows gider mi ya da sıfırlarsam düzelir mi?
KMS ile etkinleştirme yaptıysa o keyler bir süre sonra deaktif oluyor ve yeniden aktif etmek gerekiyor. KMS atılmış ise temiz bir format atmanız iyi olur.
Bu tool ile etkinleştirebilirsin. Açık kaynak ve güvenilirdir. Yapman gereken tek şey indirdiğin zip dosyası içindeki MAS klasörüne girip All in One Version klasörüne girip içerisindeki MAS_AIO'yu çalıştırman. 1 numarasına basarsanız etkinleşmeye başlayacaktır.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Bu tool ile etkinleştirebilirsin. Açık kaynak ve güvenilirdir. Yapman gereken tek şey indirdiğin zip dosyası içindeki MAS klasörüne girip All in One Version klasörüne girip içerisindeki MAS_AIO'yu çalıştırman. 1 numarasına basarsanız etkinleşmeye başlayacaktır.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Ornitorenks adlı kişinin Windows 10'unu kurmuştum ve içerisinde İngilizce şekilde script ile etkinleştirme yazıyordu. Ben de zaten tekrar formatlayacağım için etkinleştirdim. HWID'i seçtim ( ne olduğunu bilmeden) ondan sonra Windows 10 yazdırıp format attım ve key hala duruyordu. Bir zararı olur mu?
Çok sağolun ama bu github'Daki toolda mas aıo.cmd dosyası da bende açılmıyor sebebi benim bilgisayarda cmd silinmişti bir ara nedense hiçbir şeyi onda açamıyorum. KSpico ise açılmıyor windows defender uyarı veriyor halbuki benim bilgisayarda defenderı ben tamamen silmiştim uygulama da açılmıyor bile nasıl uyarı veriyor anlamış değilim. Çok değişik bir bilgisayar yani ne olsa sorun çıkıyor. Ne yapmak gerek. Sıfırlarsam düzelir mi
Eskiden ben windows 10'da böyle sorunlar yaşamazdım. Ne zamanki bu windows 11 denen illet çıktı o günden beri her bilgisayarımda sorun yaşıyorum