OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 7 Ağustos 2020 #11 Steve Rogers dedi: Yanlış bilgi vermeyelim, bu kadar insan boşa mı Orijinal Windows'a para veriyor? Basbayağı ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Yani derken, benzer gibi, windows yazısı gidiyor ve özellikler açılıyor birde windows key istemiyor bir daha.
Steve Rogers dedi: Yanlış bilgi vermeyelim, bu kadar insan boşa mı Orijinal Windows'a para veriyor? Basbayağı ondan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Yani derken, benzer gibi, windows yazısı gidiyor ve özellikler açılıyor birde windows key istemiyor bir daha.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 7 Ağustos 2020 #12 ceyhansuyu dedi: Ben bu siteden ucuza Windows 7 lisansı satın aldım kullanıyorum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Desteği kesilmiş bir Windows için değeceğini düşünmüyorun.
ceyhansuyu dedi: Ben bu siteden ucuza Windows 7 lisansı satın aldım kullanıyorum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Desteği kesilmiş bir Windows için değeceğini düşünmüyorun.
C ceyhansuyu Megapat Katılım 30 Temmuz 2012 Mesajlar 415 Makaleler 1 7 Ağustos 2020 #13 Xeon işlemci dedi: Desteği kesilmiş bir Windows için değeceğini düşünmüyorun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Ben de windows 10 kullanmak isterdim ama benim notebook çok zayıf ancak Win 7 çalıştırıyor
Xeon işlemci dedi: Desteği kesilmiş bir Windows için değeceğini düşünmüyorun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Ben de windows 10 kullanmak isterdim ama benim notebook çok zayıf ancak Win 7 çalıştırıyor