Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 22 Nisan 2022 #1 Hocalarım saniyede bir uyarı geliyor etkinleştirme için. Ne yapayım?
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 22 Nisan 2022 #2 Orjinal windows satın almanız gerekiyor.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 Etkinleştirin.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 Windows'u etkinleştirerek.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #5 @Zylex Bir metin belgesi açıp bunu yapıştırın: @Echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe exit Daha sonra bat dosyası olarak kaydedip çalıştırın.
@Zylex Bir metin belgesi açıp bunu yapıştırın: @Echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe exit Daha sonra bat dosyası olarak kaydedip çalıştırın.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 22 Nisan 2022 #6 Zylex dedi: Hocalarım saniyede bir uyarı geliyor etkinleştirme için. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümündesiniz lisans alıp etkinleştirmeniz gerekmekte.
Zylex dedi: Hocalarım saniyede bir uyarı geliyor etkinleştirme için. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümündesiniz lisans alıp etkinleştirmeniz gerekmekte.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 22 Nisan 2022 #7 Dediğinizi biliyorum sorun saniyde bir ekrana gelmesi. Güvenli bildiğiniz key satın alma sitesi var mı?
Dediğinizi biliyorum sorun saniyde bir ekrana gelmesi. Güvenli bildiğiniz key satın alma sitesi var mı?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #8 Zylex dedi: Hocalarım saniyede bir uyarı geliyor etkinleştirme için. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Reis ben ürün anahtari aldım sıkıntısız çalıştı buyurun linki Windows 8.1 Pro 32-64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı - PttAVM.com
Zylex dedi: Hocalarım saniyede bir uyarı geliyor etkinleştirme için. Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Reis ben ürün anahtari aldım sıkıntısız çalıştı buyurun linki Windows 8.1 Pro 32-64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı - PttAVM.com
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #9 Zylex dedi: Dediğinizi biliyorum sorun saniyde bir ekrana gelmesi. Güvenli bildiğiniz key satın alma sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Key almak yerine bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Zinederon dedi: @Zylex Bir metin belgesi açıp bunu yapıştırın: @Echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe exit Daha sonra bat dosyası olarak kaydedip çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
Zylex dedi: Dediğinizi biliyorum sorun saniyde bir ekrana gelmesi. Güvenli bildiğiniz key satın alma sitesi var mı? Genişletmek için tıkla... Key almak yerine bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Zinederon dedi: @Zylex Bir metin belgesi açıp bunu yapıştırın: @Echo off taskkill /F /IM explorer.exe explorer.exe exit Daha sonra bat dosyası olarak kaydedip çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #10 Zinederon dedi: Eğer key almak istemiyorsan bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Key alması daha mantıklı 25TL zaten. Saniyeler içinde mail geliyor ve öbür boyu o key duruyor sifirlasan bile anakart değişene kadar.
Zinederon dedi: Eğer key almak istemiyorsan bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Key alması daha mantıklı 25TL zaten. Saniyeler içinde mail geliyor ve öbür boyu o key duruyor sifirlasan bile anakart değişene kadar.