Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Key alması daha mantıklı 25TL zaten. Genişletmek için tıkla... Şahsen bir yazı kalksın diye 25 lira vermem bedava kalkabilirken.
Dyrothbrk dedi: Key alması daha mantıklı 25TL zaten. Genişletmek için tıkla... Şahsen bir yazı kalksın diye 25 lira vermem bedava kalkabilirken.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #12 Zinederon dedi: Şahsen bir yazı kalksın diye 25 lira vermem bedava kalkabilirken. Genişletmek için tıkla... Yazı kalksın diye değil tam kullanimi icin guncellemeler almak için.
Zinederon dedi: Şahsen bir yazı kalksın diye 25 lira vermem bedava kalkabilirken. Genişletmek için tıkla... Yazı kalksın diye değil tam kullanimi icin guncellemeler almak için.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 22 Nisan 2022 #13 Echo etiket olarak gözüküyor. @Zinederon Zinederon dedi: Key almak yerine bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla...
Echo etiket olarak gözüküyor. @Zinederon Zinederon dedi: Key almak yerine bunu deneyebilirsin herhangi bir zararı yok. Genişletmek için tıkla...
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #14 Zylex dedi: Echo etiket olarak gözüküyor. @Zinederon Genişletmek için tıkla... @Echo yazacaksanız. Oradan sonrasını kopyalayın @Echo'yu elle yazın.
Zylex dedi: Echo etiket olarak gözüküyor. @Zinederon Genişletmek için tıkla... @Echo yazacaksanız. Oradan sonrasını kopyalayın @Echo'yu elle yazın.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 22 Nisan 2022 #15 Hocam çok ama çok teşekkürler. Sorun ortadan kalktı. Diğer yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #16 KMSpico zararlı bir yazılım.
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 4 22 Nisan 2022 #17 Sağolun bidaha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Zinederon dedi: @Echo yazacaksanız. Oradan sonrasını kopyalayın @Echo'yu elle yazın. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: KMSpico zararlı bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim?
Sağolun bidaha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Zinederon dedi: @Echo yazacaksanız. Oradan sonrasını kopyalayın @Echo'yu elle yazın. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: KMSpico zararlı bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #18 Zylex dedi: Sağolun bidaha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim? Genişletmek için tıkla... Slmgr -dlv yazın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp.
Zylex dedi: Sağolun bidaha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim? Genişletmek için tıkla... Slmgr -dlv yazın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #19 Zylex dedi: Sağ olun bir daha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim? Genişletmek için tıkla... KMSpico bilgisayarı bitiriyor kullanmayı onermem.
Zylex dedi: Sağ olun bir daha etkinleştirme istediği zaman bu yöntemi uygularım. Yani ben şimdi bu zararlı yazılım ile mi etkinleştirdim? Genişletmek için tıkla... KMSpico bilgisayarı bitiriyor kullanmayı onermem.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Nisan 2022 #20 @Zylex hocam KMSpico ile etkinleştirdiğinizin farkında mısınız?