Windows etkinleştirme yazısı nasıl giderilir?

Thwror

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba hocam, Windows'u para verip de etkinleştirmek istemiyorum, sadece sağ alttaki yazı gitsin istiyorum. Şu videodaki yöntem sizce işe yarar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarar hocam. Alternatif olarak cmdye "slmgr /rearm" komutunu da girmeyi deneyebilirsiniz.

Yarayabilir hocam.

Yarar hocam. Alternatif olarak CMD'ye "slmgr /rearm" komutunu da girmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum.

Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum.
Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam yeniden başlattım şu anda yazı yok fakat yine de o CMD kodunuda gireyim. Her seferinde mi girmem lazım CMD kodunu yoksa tek seferlik mi?

30 günde bir falan yapmamız gerekiyormuş sanırım biraz araştırdım ama kodu girdiğimde hata çıkıyor ne yapmalıyım?
Bilemiyorum. Bende hata çıkmamıştı. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dene bir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…