Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Merhaba hocam, Windows'u para verip de etkinleştirmek istemiyorum, sadece sağ alttaki yazı gitsin istiyorum. Şu videodaki yöntem sizce işe yarar mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2024
Merhaba hocam, Windows'u para verip de etkinleştirmek istemiyorum, sadece sağ alttaki yazı gitsin istiyorum. Şu videodaki yöntem sizce işe yarar mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 27 Aralık 2024 #2 Yarar hocam. Alternatif olarak cmdye "slmgr /rearm" komutunu da girmeyi deneyebilirsiniz.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #3 Yarayabilir hocam.
Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #4 830349 dedi: Yarar hocam. Alternatif olarak CMD'ye "slmgr /rearm" komutunu da girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum.
830349 dedi: Yarar hocam. Alternatif olarak CMD'ye "slmgr /rearm" komutunu da girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 27 Aralık 2024 #5 Thwror dedi: Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Thwror dedi: Hocam sıkıntı olmaz değil mi bazı yerlerde bu CMD olayları hakkında sıkıntı yaşanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #6 830349 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım şu anda yazı yok fakat yine de o CMD kodunuda gireyim. Her seferinde mi girmem lazım CMD kodunu yoksa tek seferlik mi?
830349 dedi: Sıkıntı olmaz hocam. Bende öyle yaptım, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım şu anda yazı yok fakat yine de o CMD kodunuda gireyim. Her seferinde mi girmem lazım CMD kodunu yoksa tek seferlik mi?
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 27 Aralık 2024 #7 Thwror dedi: Hocam yeniden başlattım şu anda yazı yok fakat yine de o CMD kodunuda gireyim. Her seferinde mi girmem lazım CMD kodunu yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik.
Thwror dedi: Hocam yeniden başlattım şu anda yazı yok fakat yine de o CMD kodunuda gireyim. Her seferinde mi girmem lazım CMD kodunu yoksa tek seferlik mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik.
Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #8 830349 dedi: Tek seferlik. Genişletmek için tıkla... 30 günde bir falan yapmamız gerekiyormuş sanırım biraz araştırdım ama kodu girdiğimde hata çıkıyor ne yapmalıyım?
830349 dedi: Tek seferlik. Genişletmek için tıkla... 30 günde bir falan yapmamız gerekiyormuş sanırım biraz araştırdım ama kodu girdiğimde hata çıkıyor ne yapmalıyım?
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 27 Aralık 2024 #9 Thwror dedi: 30 günde bir falan yapmamız gerekiyormuş sanırım biraz araştırdım ama kodu girdiğimde hata çıkıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Bende hata çıkmamıştı. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dene bir?
Thwror dedi: 30 günde bir falan yapmamız gerekiyormuş sanırım biraz araştırdım ama kodu girdiğimde hata çıkıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Bende hata çıkmamıştı. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dene bir?
Thwror Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #10 830349 dedi: Bilemiyorum. Bende hata çıkmamıştı. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dene bir? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.
830349 dedi: Bilemiyorum. Bende hata çıkmamıştı. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp dene bir? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.