B buraktt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #11 Lyon dedi: Şimdi gördüm evet N11 dekiler 45 TL'ye çıkmış. Microsoft Windows 10 Professional Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans Burada da 10TL'ydi 30 TL olmuş. Biraz araştırma yaparak 10-20 TL arası bulabilirsin diye düşünüyorum. Yada N11 de yılbaşında falan yine 10 TL'ye düşer. Genişletmek için tıkla... Evet bende bekliyorum yılbaşını. Attığınız link ise MAK lisans veriyor.
Lyon dedi: Şimdi gördüm evet N11 dekiler 45 TL'ye çıkmış. Microsoft Windows 10 Professional Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans Burada da 10TL'ydi 30 TL olmuş. Biraz araştırma yaparak 10-20 TL arası bulabilirsin diye düşünüyorum. Yada N11 de yılbaşında falan yine 10 TL'ye düşer. Genişletmek için tıkla... Evet bende bekliyorum yılbaşını. Attığınız link ise MAK lisans veriyor.
O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 754 Çözümler 6 4 Aralık 2018 #12 buraktt dedi: Evet bende bekliyorum yılbaşını. Attığınız link ise MAK lisans veriyor. Genişletmek için tıkla... Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı?
buraktt dedi: Evet bende bekliyorum yılbaşını. Attığınız link ise MAK lisans veriyor. Genişletmek için tıkla... Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı?
B buraktt Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #13 otm dedi: Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı? Genişletmek için tıkla... Aynı değil diye biliyorum. Bende Retail lisans bekliyordum ama MAK lisans çıktı. Kendileri ile iletişime geçmeye çalıştım ama cevap vermediler.
otm dedi: Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı? Genişletmek için tıkla... Aynı değil diye biliyorum. Bende Retail lisans bekliyordum ama MAK lisans çıktı. Kendileri ile iletişime geçmeye çalıştım ama cevap vermediler.
Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #14 @otm RETAIL dedilerse alabilirsin MAK olmasın. Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? - Technopat
Karl Marx Megapat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #15 Kmspico ile ücretsiz etkinlestirebilirsiniz.
slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 4 Aralık 2018 #16 Bana güvenilir bi satıcı önerirmisiniz ? Baküde yaşıyorum kredi kartıyla satın alabilirmiyim ? otm dedi: Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı? Genişletmek için tıkla... Almam icin bana yardimci olurmusun ? Son düzenleme: 5 Aralık 2018
Bana güvenilir bi satıcı önerirmisiniz ? Baküde yaşıyorum kredi kartıyla satın alabilirmiyim ? otm dedi: Almadan önce sorduğumda Retail demişlerdi bana. MAK ile retail aynı mı? Genişletmek için tıkla... Almam icin bana yardimci olurmusun ?