J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba Windows etkinleştirmek için OEM key kullanmak güvenli mi? Şu an FreeDOS sistem kullanıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı yoksa uzun yıllar FreeDOS kullanabiliyor muyum bir de Windows etkinleştir yazısını kaldırabiliyor muyum?
Merhaba Windows etkinleştirmek için OEM key kullanmak güvenli mi? Şu an FreeDOS sistem kullanıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı yoksa uzun yıllar FreeDOS kullanabiliyor muyum bir de Windows etkinleştir yazısını kaldırabiliyor muyum?
L lsvnzss Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 172 Yer türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri i3 2120 4 çekirdek 3.30 gzh 16gb ram 8x2 1600mhz esonic h61 ddr3 anakart radeon r7 240 4gb 780 mhz dx 11 ekran kartı everest astral mini atx kasa Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Haziran 2023 #2 Judlaww dedi: Merhaba Windows etkinleştirmek için OEM key kullanmak güvenli mi? Şu an FreeDOS sistem kullanıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı yoksa uzun yıllar FreeDOS kullanabiliyor muyum bir de Windows etkinleştir yazısını kaldırabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... CMD komutları ile kaldırılabilir.
Judlaww dedi: Merhaba Windows etkinleştirmek için OEM key kullanmak güvenli mi? Şu an FreeDOS sistem kullanıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı yoksa uzun yıllar FreeDOS kullanabiliyor muyum bir de Windows etkinleştir yazısını kaldırabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... CMD komutları ile kaldırılabilir.