Windows etkinleştirmek

Niko000

Hectopat
Daha fazla  
Salam. Bugün laptop aldım. Bana FreeDOS olacagi bildirildi. Windows kurmani kendim yapacağım. Biliyorum. Ama bir sorun var, lisans. Birileri bana yardim edebilir mi? Lisansi ücretsiz sekilde nasıl edinirim? Ücretsiz kodlar yazsam olur mu? Korsan programlar istemiyorum.

Salam. Bugün laptop aldım. Bana FreeDOS olacagi bildirildi. Windows kurmani kendim yapacağım. Biliyorum. Ama bir sorun var, lisans. Birileri bana yardim edebilir mi? Lisansi ücretsiz sekilde nasıl edinirim? Ücretsiz kodlar yazsam olur mu? Korsan programlar istemiyorum.

Hocam internette verilen kodlar ile etkinleştirebilirsiniz ama bu pek önerilmiyor. En iyisi paraya kıyıp alın 1 tane lisans anahtarı.

30 TL civarında keyler satılıyor. Onlardan kullananlar memnun. Onları tercih edebilirsin.
Hocam internette verilen kodlar ile etkinleştirebilirsiniz ama bu pek önerilmiyor. En iyisi paraya kıyıp alın 1 tane lisans anahtarı.
O orijinal lisansa o kadar para verilmez. Ömür boyu kullansan bile çok fazla. Neredeyse 2000TL onun yerine 2. yayıncı bilgisayarı kurarsınız.

İnternette OEM olarak lisanslar satılıyor 15-20 TL'ye onları alıp aktifleştirmenizi tavsiye ederim ben yaptım 1 senedir herhangi bir sorun yaşamadım.

Retail key alın ben indirimde Amazon üzerinden 7 TL gibi bir fiyata aldım. Şu an 35-40 TL arasında en güvenli ve ucuz yöntem bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı