fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 1 Şubat 2018 #1 Merhaba. Windows Explorer'da mavi renkli dosya adı ne anlama geliyor?(resimdeki streamci dosyası gibi) Teşekkür ederim.
Merhaba. Windows Explorer'da mavi renkli dosya adı ne anlama geliyor?(resimdeki streamci dosyası gibi) Teşekkür ederim.
elshankaraev Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 417 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2018 #2 Endişelenmeyin, işletim sisteminin dosyasıdır. Her bilgisayarda bulunur.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 1 Şubat 2018 #3 elshankaraev dedi: Endişelenmeyin, işletim sisteminin dosyasıdır. Her bilgisayarda bulunur. Genişletmek için tıkla... Endişelenmemiştim, sadece mavi olunca ne oluyor diye merak ettim. Eski bilgisayarımda D sürücüsü komple böyleydi diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim.
elshankaraev dedi: Endişelenmeyin, işletim sisteminin dosyasıdır. Her bilgisayarda bulunur. Genişletmek için tıkla... Endişelenmemiştim, sadece mavi olunca ne oluyor diye merak ettim. Eski bilgisayarımda D sürücüsü komple böyleydi diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim.