Muhammet Mamiş Hectopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #1 Windows Failed To Start hatası alıyorum ve biosa giremiyorum. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler. Sistem Özelliklerim; Lenovo G570 intel core i3 işlemci 1 gb ekran kartı 4 gb ram Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2016
Windows Failed To Start hatası alıyorum ve biosa giremiyorum. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler. Sistem Özelliklerim; Lenovo G570 intel core i3 işlemci 1 gb ekran kartı 4 gb ram
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Haziran 2016 #2 Buradan güncel Windows indirip USB belleğe yazdıktan sonra PC'yi USB ile başlatıp onarma yapabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Ya da UEFI Windows kurulu ise bootloader onarımı yapabilirsiniz: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal
Buradan güncel Windows indirip USB belleğe yazdıktan sonra PC'yi USB ile başlatıp onarma yapabilirsiniz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Ya da UEFI Windows kurulu ise bootloader onarımı yapabilirsiniz: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal
Muhammet Mamiş Hectopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #3 uefi değil recep abi ama hallettim yinede teşekkürler