Windows "failed to start" hatası veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R7 200 serisinde bir sürü kart var hocam. 240, 265, 280 diye gidiyor.
GT 1030 DDR3 gücünde bir kart, berbat desem yeridir.

Önceki attığınız GTX 960 sisteme nazaran çok düşük.

Ya hocam ben bilgisayar yerine gitim dedim benim bilgissyar böyle hata veriyor diye format atacağım dedim. Bana 350 TL dedi. Ben 300 vermem bunun yerine internet kafe de yapacağım. Peki bu Rufus dosya koyma ve Windows falan filan bunları internet kafede nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip arka ve sessiz köşelerden birinde 1 saatlik açtırın. (Monitörü duvara dönük olan bir yere.)
Çoğunlukla kasa size dönük olur, ön tarafına takın Flash belleği eğer o kafede kasa filan yoksa başka kafeye gidin tabi.

Sonrasında açtınız bilgisayarı, direk internete Rufus yazın:

İlk siteye girin ve link kısmından taşınabilir olanı seçin:

Rufus inmiş olacak. Masaüstüne tabi indirin.
Windows Iso'su için hangi versiyon Windows istiyorsanız sonuna "iso Technopat" yazarsanız güvenilir linkler olur:

64 bit ve 2019 versiyonu indirin tabi:

Rufus kurulumu sırasında NTFS ve MBR seçin ve kurulum bitene kadar bekleyin.
Kafanız karışırsa Youtube'a girip "Rufus ile kurulum." diye yazarsınız ve izlersiniz.

Birde Ventoy var, Rufus alternatifi:

Ventoy'da ISO kurmanıza gerek olmuyor sadece yazılım ile USB'yi hazırladıktan sonra içine Linux, MacOS, Win 11, Win XP filan direk ISO olarak attığınızda aktif oluyor.

Kurulum sırasında da hangi ISO'lar varsa canınızın istediğini seçiyorsunuz:

Tabi Rufus'a nazaran bazen sapıttığı olabiliyor.

Teşekürler.

Hocam şimdi ben bilgisyarin kablo degiştirdim şimdi bana böyle ekran geldi ne yapacam?

Dosya Ekleri

• 17461961888545319402645433432021.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 14
Hocam şimdi ben bilgisyarin kablo degiştirdim şimdi bana böyle ekran geldi ne yapacam?
HDD'yi okurken hata oluşmuş. Kabloların tam oturduğundan emin olun.

Dosya Ekleri

• IMG_20250502_093449.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…