Windows "failed to start" hatası veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerekli şeyler eski mesajlarımızda var hocam.

Hocam şey Windows 10 kurarken deopolama seçtikten sonra eskiden kulagindiginiz mesela Windows 7 Win 8.1 dosyaları Windows old diye adlandırılançaktır diyor. Ben burada şimdi bunları nasıl sileceğim? Bayağı yer kaplıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250504_174138.jpg
    173,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarken bu yüzden direk biçimlendirip, silmeniz lazım işte. Neyse, direk sağ tıklayıp silin.

Hocam ben bir şeyler indirken bazı dosyalar A4 yaprak gibi oluyor, bunu nasıl çözeriz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    7 KB · Görüntüleme: 10
Hocam ben bir şeyler indirken bazı dosyalar A4 yaprak gibi oluyor bunu nasıl çözeriz.
Eğer PC'de o dosyayı açacak/karşılayan uygulama yoksa ozaman kalıyor öyle, RAR dosyası için RAR uygulaması olmazsa öyle gözüküyor misali. Birde APK dosyaları PC'de açamazsınız onuda belirtiyim.

Eğer PC'de o dosyayı açacak/karşılayan uygulama yoksa o zaman kalıyor öyle, RAR dosyası için RAR uygulaması olmazsa öyle gözüküyor misali. Bir de APK dosyaları PC'de açamazsınız onu da belirtiyim.

Hee evet pardon ben telefona göre gittim, unutmuşum kusura bakmayın çünkü APK'ler sadece telefonlarda oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…