Peki otomatik onarımını nasıl yapıyoruz,formatı ben kendim atarım basit iş ama içinde Windows yüklü UBS CD yokSistem dosyaları bozulmuş gibi görünüyor. Otomatik onarımı deneyin bir de. Olmadı kendiniz atın formatı 50 TL formata verilmez.
Bilgisayar açılırken anakart logosunu geçince F8'e bananın bir ekran gelecektir. Orada otomatik onarma vardır belki ya da güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı sistem açılırken birkaç kez fişten çekin.Peki otomatik onarımını nasıl yapıyoruz,formatı ben kendim atarım basit iş ama içinde Windows yüklü UBS CD yok
Bir tek teyzemler de var Windows yüklü CD ama onlar İstanbul da oturuyorlar ben ise Tekirdağ da oturuyorumArkadaşının yada eş dost tanıdık bir bilgisayar bul format usb hazırla formatı kendin at derim.
Deniyeceğim umarım olurBilgisayar açılırken anakart logosunu geçince F8'e bananın bir ekran gelecektir. Orada otomatik onarma vardır belki ya da güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı sistem açılırken birkaç kez fişten çekin.
O zaman hata ekranında F8'e basın. Olmadı fiş yöntemini deneyin.Olmadı yine böyle
Fiş yöntemi derken nasıl yaniO zaman hata ekranında F8'e basın. Olmadı fiş yöntemini deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.