Windows failed to start hatası

375960

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Arkadaşlar dün bu hatayla karşılaştım. Format atarsak kesin çözülürmüş ama bilgisayarcılar 50 TL istiyor. Bunun formatsız çözümünü bilenler var mı? Bu arada bilgisayar Windows 7.

IMG_20201014_133011.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki otomatik onarımını nasıl yapıyoruz,formatı ben kendim atarım basit iş ama içinde Windows yüklü UBS CD yok
Bilgisayar açılırken anakart logosunu geçince F8'e bananın bir ekran gelecektir. Orada otomatik onarma vardır belki ya da güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı sistem açılırken birkaç kez fişten çekin.

Arkadaşının yada eş dost tanıdık bir bilgisayar bul format usb hazırla formatı kendin at derim.
Bir tek teyzemler de var Windows yüklü CD ama onlar İstanbul da oturuyorlar ben ise Tekirdağ da oturuyorum
Bilgisayar açılırken anakart logosunu geçince F8'e bananın bir ekran gelecektir. Orada otomatik onarma vardır belki ya da güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı sistem açılırken birkaç kez fişten çekin.
Deniyeceğim umarım olur
Böyle bir şey çıktı

Dosya Ekleri

• IMG_20201014_135951.jpg
    IMG_20201014_135951.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 102
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı