Windows "failed to start" hatası

BloodendTR

Decapat
Merhaba. Bugün laptopu açmaya çalışırken fotoğrafdaki gibi bir hata alıyorum ve BIOS menüsünü açamıyorum.

Normalde F2 tuşu ama olmuyor. BIOS tuşunu ararken böyle bir ekranla karşılaştım. USB flash bellek ile bu ekrandan yeni bir Windows kurabilir miyim? DVD okuyucusuda bozuk cok eski bir laptop. Yardim edin. Tesekkurler.

Dosya Ekleri

• 20200410_193242.jpg
    861,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200410_193200.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemel düzgün bootable yapamamışsınız. . Bilgisayar açılışında siyah ekranda Set Up veya Del gibi yazılar çıkıyor mu? Öte yandan açılırken F1, F2, F10 gibi kombinasyonlarla dener misiniz?

Muhtemel düzgün bootable yapamamışsınız. . Bilgisayar açılışında siyah ekranda Set Up veya Del gibi yazılar çıkıyor mu? Öte yandan açılırken F1, F2, F10 gibi kombinasyonlarla dener misiniz?
Dediklerinizi denedim olmadı bilgisayar açılırken önceden buralarda f2 to bios vb yazılar çıkıyordu ama system resuming yazıyor
Yeni hdd takarak sorunu cozdum, eski hdd yi bicimlendirmemiz lazımmış bilen birine gösterdim

Dosya Ekleri

• 20200410_172022.jpg
    518,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…