Windows failed to start uyarısı

EmiWn

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Xaser 512 GB SSD
Ekran kartı
HD Graphics 4600
İşlemci
İ5
Boot menusunden ayar yapamıyorum bu sorunu da çözemedim bir de bu sorun var.

Dosya Ekleri

• 1699297284914328615413308305032.jpg
    190,6 KB · Görüntüleme: 80
Boot.EFI dosyası bozulmuş sanırsam.(edit: Fikrimi değiştirdim boot.efi dosyası windowsu başlatacak dizin yok?)

Boot menusunden ayar yapamıyorum bu sorunu da çözemedim bir de bu sorun var.

USB'ye Windows ISO'su yazdırın (Windows 7 iyi olur 10'da olur). Boot menü üzerinden USB'yi seçin ve kuruluma gidin. Dil ve bölgeyi seçtikten sonra "şimdi yükle" butonunun altında "bu bilgisayarı onar" kısmına gidin ve onarımı başlatın. Eğer bunlara rağmen olmazsa temiz formattan başka çareniz yok. Sorun, Windows sistem dosyalarının bozulması veya silinmesi nedeniyle cihaz boot edemiyor ve bu hatayı alıyorsunuz.

Hocam nasıl temiz format atacağıl bilgisayar direk boot menusune atiyor SSD mi bozuldu acaba. Bir de temiz format derken bilgisayari FreeDOS yapsam sonra Windows 10 yuklesem duzelir mi kusura bak mayin cok anlamıyorum bu islerden.

Hocam nasıl temiz format atacağıl bilgisayar direk boot menusune atiyor SSD mi bozuldu acaba. Bir de temiz format derken bilgisayari FreeDOS yapsam sonra Windows 10 yuklesem duzelir mi kusura bak mayin cok anlamıyorum bu islerden.

Bilgisayarı flash bellek ile başlat yükle özel kurulum sec diskleri silip yeni oluşturun.

Sile basamıyorum yeniye basınca hatalar alıyorum aşağıya koydum fotoğrafları hâla çözemedim. Windows bu sürücüye yüklenmiyor bios falan diyor

Dosya Ekleri

• 16993824199288243934022289763567.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 37
Tamam deniyorum şimdi. Edit: Olmadı hocam.

Bilgisayarı komple kapatıp hard disk veya SSD'deki bütün kablolari çekin anakartta yuvarlak pil gibi bir şey var onu çıkarıp 20sn sonra takın onu kablolari da ondan sonra açar açmaz boot menüyü açıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…