Windows failed to start

Stagleone

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma yeni format attım bundan sonrada bu sorun doğmaya başladı. Açılırken pc ssd yi görmüyor, repair yapmaya çalışırkende kurulu windows bulamayıp başarılı olamıyor. Recep Abinin bu konuyla ilgili videosu vardı ama identified windows 0 gözüküyor o yüzden olmuyorda.

Nedir bunun aslı astarı, format attım tekrar sorun devam etmekte. SSD kayboluyor, BIOS ta gözükmüyor bazen geliyor bazen gidiyor

MSI GE60 kullanıyorum w7 ile birlikte. SSD çalışıyor hd tune ile baktığımda bi sorun yok. Hatta bios güncelleşmesi yaptığımda da ulaşım sağlayabiliyorum pc ye ulaştığımdaysa hiçbir sorun yok tam gaz çalışıyor.

fakat 0xc000000 hatası çıkıyor, kapattığımda. BIOS da ssd gözükmüyor böyle anlarda.

@Recep Baltaş Abi bir bakabilirsen çok memnun olurum, biraz flood yapıyor gibi ama özür dilerim herkesten. Pc servisten yeni geldi fan cızırtısından dolayı 1 hafta sonra böyle bir problem oluşması paramı yalnış şeye verdiğim düşüncesini doğuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…