Windows fare hassasiyeti sorunu nasıl çözülür?

oguzdogan1999

Hectopat
Makaleler
1
Windows da karşılaştığım bir sorun var. Valorant oynuyorum, bilgisayar değiştim ve yeni bir bilgisayar oynuyorum fare hassasiyeti oldukça artı normalde 400 DPI Valorant hassasiyeti 0.782'den 0.680 almak zorunda kaldım ve eskisinden daha kötü bir kontrol sağlıyordu. Üç farkı bilgisayarlar da denedim ve onlarda da aynı sorun vardı her şeyi denedim düzelmedi. En sonunda Windows isteğe bağlı 22H2 güncellemesini yükledikten sonra eski fare ayarı oldu ve diğer bilgisayarlarda da denedim onlarda da düzeldi hatta arkadaşıma da yüklettim o sürüm ve onda da oldu.
Bunun nedeni nedir bilen biri açıklayabilir mi ve bir daha olursa farklı bir yolla düzeltilebilir mi?
Not: İşaretçi hızıyla alakası yok her zaman 6 kademe ve işaretçi hassasiyetini arttır tikli denedim başka bir yolu olmalı isteğe bağlı güncellemeyle olması saçma.

Windows 10 veya 11 fark etmiyor bende Windows 11 de düzeldi arkadaşımda Windows 10 da ve diğer bilgisayarlarda Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum mouse driverları verimli çalışmak için windows ile beraber güncellenir, yani eğer sorun yaşıyorsan windows güncellemelerini yapmamış olabilirsin ayrıca, DPI kendi kendine değişiyor ggibi sorunların varsa bu tiki kaldırmanı tavsiye ederim, mouse DPI sabitlenmesi için.

Dosya Ekleri

• asdaasdsa.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 133

Senin dediklerini konuya yazdım ondan olmuyor 3 farklı PC ve arkadaşımın PC denedim düzeldi mouse DPI ayarıyla alakası yok Windows fare ayarıyla da alakası yok isteğe bağlı 22H2 güncellemeyi yapınca düzeliyor farklı bir nedenden oluyor. Yukarıda belirttiğim gibi.

Hemen açıklayayım bu durumu dostum,
Bilgisayarına güncelleme geldiğinde aynı şekilde uyum sağlaması için mousea da güncelleme geliyor. Sen bu güncellemeyi yapmadıkça driver düzgün çalışmaz ve çalışmadığı için de sorun yaşarsın. Mesela bende orta tık çalışmıyordu pc yi güncellemedikçe Logitech kullanıyordum o süreçte. Razer'a geçtim ve artık rahatım.

Ama bu gerekli güncelleme değil isteğe bağlı güncelleme.

İsteğe bağlı da olsa üretici firma o güncellemeye geçenlerin memnun kalması için durmaksızın güncelliyorlar. Logitech mi mouseun?

İsteğe bağlı da olsa üretici firma o güncellemeye geçenlerin memnun kalması için durmaksızın güncelliyorlar. Logitech mi farenin?

Mouse markası fark etmiyor 3 farklı bilgisayar ve arkadaşımın bilgisayarında denedim hepsinde farklı marka fare var.

Dediğim gibi dostum. Maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…