Windows fazladan SSD gösteriyor

407821

Hectopat
Evet biraz garip. Şimdi bende 240 GB Hyper X SSD var başkada disk takılı değil her neyse bilgisayarın disk yönetimine girdim ve fazladan başlatılmamış bir SSD fark ettim ve onu başlattım ardından ayrılmamış bir alan gösterdi 255 GB büyüklüğünde onu da yeni birim yapıp tamamen aktif hale getirdim ve işin daha da garip yanı içine dosya atabiliyorum.

Olmayan bir SSD'yi nasıl kullanabiliyorum.

Kasanin icinde unuttugun bir SSD falan yok degil mi?

Tam olarak ben de bilmiyorum ama sanal disk yazıyor diğerinde SSD modeli yazıyor. Yani sanal olarak fiziksel olmayan bir disk açılmış. Belki bulut depolama falan olabilir. Gerçi bu kadar çok kapasiteli bulut depolamayı ücretsiz olarak bulmak çok zor.

Bug değil o. El ile de oluşturulabilen bir sanal disk.

Bir sanal sürücü için format olarak .vhdx veya .vhd kullanarak, belgeler, resimler, videolar, önyükleme dosyaları ve tüm işletim sistemi yüklemesi dahil olmak üzere tüm dosyaları depolayabilirsiniz. İki format arasındaki tek fark, bir .vhdx dosyasının maksimum 64 TB’lik bir boyutu desteklemesi, güç kesintisine karşı dayanıklılık özelliği ve daha iyi bir performans sunmasıdır.

Tipik olarak, bir VHD, bir Hyper-V sanal makinesine ek depolama sağlamak için işe yarar ve diğer işletim sistemi kurulumlarını destekleme yeteneği sayesinde, mevcut bir bölümü değiştirmeden bir çift önyükleme sistemi oluşturmak için bu depolama sanallaştırma teknolojisini bile kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu aslında diğer disktemi depolanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…