Windows Firewall Sorunu 0x80070422

Buğra Yanık

Hectopat
k3dhx.png

Hatırlamadığım bir uygulama indirdim ve bu uygulama Firewall'umu bozdu. Ne yapabilirim?

1. Başlat'a tıklatın ve sonra Hizmetleri arama programları ve dosyaları kutusuna (Windows 7) veya (Windows Vista) Arama Başlat kutusuna yazın.
  2. (Cogwheel simgesinin) Hizmetler'e tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın. İstenirse, yönetici kullanıcı adınızı ve parolanızı girin ve Enter tuşuna basın.
  3. Windows Güvenlik Duvarı görene kadar kaydırma yapın. Windows Güvenlik Duvarı'nı çift tıklatın.
  4. Başlangıç türü'nün yanındaki aşağı açılan listeyi tıklatın ve sonra Otomatik'i tıklatın.
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows Güvenlik Duvarı etkinleştirilmiş olmalı.

Microsoft çözüm önerilerinden birisi olarak bunu göstermiş istersen bir dene. İndirdiğin uygulamayı hatırlamıyorsun. Bilgisayarına zararlı bir yazılım da bulaşmış olabilir. https://www.technopat.net/forum/guvenlik/12299-usb-den-calisan-virus-tarama- aracalari.html Bu araçlardan birisini kullanarak tarama yapmanda fayda var.

Egemen teşekkür ederim. Ama benim windows'um ingilizce ve senin mesajının ingilizce windowslar için olanını buldum :

Welcome to Microsoft Answers!

When was the last time you were able to change the firewall settings?
Did you make any changes to the computer recently?
What antivirus software is installed on you computer?
Check for the service for Windows Firewall Service if it is started or not.
1. Click on Start
2. In the start Search box type Services
3. Right Click on - RUN AS ADMIN
Check if the below mentioned services has the mentioned status and start up type.

windows firewall Started Automatic\Manual.
base filtering engine Started Automatic\Manual.
windows firewall autorization driver Started Automatic\Manual.
Also check the dependency services that are required for Windows Firewall Service to run.
To check that double click on the service and click on the dependency tab.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı