W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar su anda Windows kullanmaktayim ve FL Studio almak istiyorum, ileride MacBook'a gecersem tekrar mi FL Studio almam gerekir? Yoksa ayni FL Studio hesabimi kullanabilir miyim?
Arkadaşlar su anda Windows kullanmaktayim ve FL Studio almak istiyorum, ileride MacBook'a gecersem tekrar mi FL Studio almam gerekir? Yoksa ayni FL Studio hesabimi kullanabilir miyim?
KS KS W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #11 WAR10CK dedi: Mantıklı, her Plugin'in kırığı olmuyor ama çok bilinen bir şeyse yüksek ihtimalle bulursunuz internette. Genişletmek için tıkla... Yani denemelik kayit alirken pitcherin trial modda oldugunu gorunce foruma sormak istedim. Fl alirkenki onceligim beat yapmak mix Master'da kendimi gelistirmek zaten. Artı 0 Eksi
WAR10CK dedi: Mantıklı, her Plugin'in kırığı olmuyor ama çok bilinen bir şeyse yüksek ihtimalle bulursunuz internette. Genişletmek için tıkla... Yani denemelik kayit alirken pitcherin trial modda oldugunu gorunce foruma sormak istedim. Fl alirkenki onceligim beat yapmak mix Master'da kendimi gelistirmek zaten.