Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Şöyle bir hata var: Sorunu çözdüm. Private Void'lerde ki kullanılmayan. C#:Panoya kopyala throw new System.NotImplementedException(); Komutlarını sildim. Konu kapanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
Şöyle bir hata var: Sorunu çözdüm. Private Void'lerde ki kullanılmayan. C#:Panoya kopyala throw new System.NotImplementedException(); Komutlarını sildim. Konu kapanabilir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Temmuz 2023 #2 Direkt çözüm değil bu yaptığınız. Hatanın nedenini arayıp bulmanız lazım. Bu şekilde sadece programın kıırlmasını durduruyorsunuz. Artı 0 Eksi
Direkt çözüm değil bu yaptığınız. Hatanın nedenini arayıp bulmanız lazım. Bu şekilde sadece programın kıırlmasını durduruyorsunuz.
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 29 Temmuz 2023 #3 300319 dedi: Direkt çözüm değil bu yaptığınız. Hatanın nedenini arayıp bulmanız lazım. Bu şekilde sadece programın kıırlmasını durduruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kod satırı hata oluşturmaya yarıyor diye hatırlıyorum, doğal olarak silince düzeliyor. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Direkt çözüm değil bu yaptığınız. Hatanın nedenini arayıp bulmanız lazım. Bu şekilde sadece programın kıırlmasını durduruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kod satırı hata oluşturmaya yarıyor diye hatırlıyorum, doğal olarak silince düzeliyor.