Windows Format Atarken Gereken Dosyaları Yükleyemiyor Hatası

dikew

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Windows 10 formatı için kendim bir USB sürücü oluşturmuştuk. Format sırasında diski biçimlendirdikten sonda %1'de kaldı ve gerekli dosyalar yüklenemiyor diye bir hata verdi (Hata kodu:0x80070570). Daha sonra bir bilgisayarcı da aynı USB'yi format için ayarlamasını istedim. Bu sefer %90'da yine aynı hatayı verdi. 2 harddiskte de denedim fakat sorun hala devam ediyor. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda ise direkt BIOS'a giriyor zaten. Bana harddisklerin bozuk olabileceğini söyledi ama 2 harddiskim de sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Sizce sorun USB'de mi yoksa HDD'de mi ya da başka bir parçada mı? Hata kodu: 0x80070570

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorununuzun sebebi yüksek bir ihtimal USB'den. Windows 10 ISO dosyasını sıkıntısız bir şekilde tekrar indirip, farklı bir USB'ye tekrar yazın ve formatı tekrar atmaya çalışın.

Sorununuzun sebebi yüksek bir ihtimal USB'den. Windows 10 ISO dosyasını sıkıntısız bir şekilde tekrar indirip, farklı bir USB'ye tekrar yazın ve formatı tekrar atmaya çalışın.
HDD kaynaklı olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD veya USB kaynaklı gibi. İlk yeni bir USB alıp deneyin, olmazsa geçici bir HDD ile test edin.
Yanıtlarınız için teşekkürler. HDD kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü 2 HDD hiçbir sorun çıkartmadan çalışıyordu zaten format atmaya çalışırken çıktı bu sorunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…