Merhaba evimde kendimce PC'ye Windows 7 format atıyordum. Format tahmini 30 dk sürdü bende o süre boyunca başka bir şey yapayım dedim ve PC'nin başından kalktım.
Geri geldiğimde Windows kurulmuştu bende flashı çıkardım. Ardından flashı biçimlendirmek için ana PC'ye taktım fakat PC USB'yi görmüyordu. CMD üzerinden disk format denedim ama orada da no Media hatası verdi. LLF(Low level format) denedim ama orada da USB bellek gözükmüyordu.
Windows 7 de USB 3.0 sürücüleri yüklü değilse ISO içerisinde sonra dan yüklenmelidir öncelikle Denetim Masası-aygıt yöneticisinde yüklü ve güncel olmayan aygıt sürücüleri var mıdır bakın.
asıl bilgisayarım windows 11 olduğu halde gözükmüyor.ve asıl bilgisayarımda yüklü olmayan driver yok.belki windows 7den kaynaklıdır dedim ama onunda tüm driverleri kurulu
USB portlarını değiştirdinizmi deneyin, veya BIOS'da USB girişler etkinmi olmaz ise BIOS'u default ayarlara getirin, USB BIOS'tan başlattığınızda gözüküyor mu disk ona bakın. Belki USB diskin bozulma ihtimalide olabilir, başka USB disk taktığınızda onu görüyor mu onu da deneyin.