Rehber Windows Format Sonrası Yapılacaklar

Eski bilgisayarım Windows 7 bu ayarları uygularsam bir sorun çıkar mı?

Yeni bir konu açıp bu uyguladığınız .reg kayıtlarının neler olduğunu detaylıca yazarsanız insanları bilgilendirmiş olursunuz diye düşünüyorum. Hem de herkes ne yaptığını bilerek kullanmış olur.

Hocam birşey sorucam. Ben Monster Notebook almayı planlıyorum, fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Bildiğiniz gibi Masaüstü ile Dizüstü bilgisayarların driver kurulumu farklı oluyor yada ben öyle hatırlıyorum. Şimdi sormak istediğim şu Laptop'u aldıktan sonra sadece gerekli driverları Ekran kartı, chipset, Kablosuz, ses kartı kurmam yeterli olur mu? pek bilgim yok UEFİ gibi şeyler hakkında, bilhassa Eskiden sata,ahci gibi şeylerin driverları kuruluyordu sanırsam saatlerdir arıyorum cevap bulamadım son çare olarak bu konuya yazma gereksinimi duydum. Şimdiden teşekkürler. Birde windows 10 pro kurulumunda ek olarak birşey eklemem gerekiyor mu yoksa normal Windows 10 kurmam yeterli olur mu?

Bence de bu .reg kayıtlarının içindekileri detaylıca açıklayabilirse çok iyi olur. Şu ara regedit ayarlarına merak sardım.

Hocam dediğiniz Note10 Slim'i indirmek istiyorum. W10 Pro key satın almıştım zamanında, anakarta gömülü oluyor sanırım her formatta tekrardan yazmak zorunda kalmıyorum. Note10 Slim'i kuracak olsam geçerli olacak mı key yoksa korsan mı oluyor acaba? @Wheeler Man

Biraz geç olacak ama ayarları yazdığınız için teşekkürler bazıları benim için yararlı oldu.

OldNewExplorer programının 1.1.9 numaralı son sürümü için Türkçe Yama hazırladım. Dileyen indirebilir;

Google Drive: OldNewExplorer v1.1.9 Türkçe.rar

Saygılarımla, Yasin Karaçivi.
Türkçe Yama Yapımcısı

Windows Performance REG dosyası indirilemiyor hocam, baska yere upload eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…