Bir spor kulübü açtım. Öğrenci kayıt bilgilerini Windows Form üzerinden alıyorum. Ögrenci bilgilerini doldurduktan ikinci bir müdahale olmadan SQL'e aktarılmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Web sitesi için yeterli bilgim ve maddiyatım yok.
Hayır şuanda formdan gelen bilgileri excel'e aktar diyerek inceleyebiliyorum. Yani her kayıt geldiğinde teker teker güncelleniyor ve indiriyorum. Bunu yapmak istemiyorum. Her yeni kayıt sql sunucuma düşsün ve istediğimde görüntüleyebileyim istiyorum.
Anlaşılması kolay olması için: Halihazırda 50 kayıt olduğunu düşünelim. Ertesi gün 10 kayıt daha geliyor. 60 kayıt oluyor ama 50 kayıtlık bilgiler işe yaramaz oluyor. Tek bir tablom olsun istiyorum.
Hayır şuanda formdan gelen bilgileri excel'e aktar diyerek inceleyebiliyorum. Yani her kayıt geldiğinde teker teker güncelleniyor ve indiriyorum. Bunu yapmak istemiyorum. Her yeni kayıt sql sunucuma düşsün ve istediğimde görüntüleyebileyim istiyorum.
En temiz yöntem Entity Framework kullanarak lokalinizde çalıştıracağınız Microsoft SQL Server'la bağlantı kurmak olacaktır. Aşırı bir kayıt almıyorsanız, yoksa bir sağlayıcıdan MSSQL hosting almanız daha sağlıklı.
Anlaşılması kolay olması için: Halihazırda 50 kayıt olduğunu düşünelim. Ertesi gün 10 kayıt daha geliyor. 60 kayıt oluyor ama 50 kayıtlık bilgiler işe yaramaz oluyor. Tek bir tablom olsun istiyorum.