Windows + G tuşlarıyla açılan menü açılmıyor

brksfrb

Decapat
Daha fazla  
RAM
64 DDR5 4800 mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RTX 3080 Ti
Anakart
Z690
İşlemci
İntel i9 12900KF
Merhaba arkadaşlar. Windows + G tuşlarıyla açılan menü açılmıyor ve kayıt da alamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. Sürekli yeniden başlatmak istemiyorum ne yapmalıyım? Sorun çok fazla video olması olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Windows + g tuşlarıyla açılan menü açılmıyor ve kayıt da alamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. Sürekli yeniden başlatmak istemiyorum ne yapmalıyım? Sorun çok fazla video olması olabilir mi?

Ayarlar-oyun modu-Xbox Game Bar- açın.

Merhaba arkadaşlar. Windows + G tuşlarıyla açılan menü açılmıyor ve kayıt da alamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor sonra tekrar bozuluyor. Sürekli yeniden başlatmak istemiyorum ne yapmalıyım? Sorun çok fazla video olması olabilir mi?
Merhaba Technopat kullanıcısı. Bilgisayarınızda hata var galiba.

Başlat menüsünü açıp Ayarlar > Oyun > Xbox Game Bar'ı seçin ve Oyun kliplerini kaydetme, arkadaşlarla sohbet etme ve oyun davetleri alma gibi işlemler için Xbox Game Bar'ı etkinleştirin seçeneğinin Açık olarak ayarlandığından emin olun.

Bir böyle dene.

Başlat menüsünü açıp Ayarlar > Oyun > Xbox Game Bar'ı seçin ve Oyun kliplerini kaydetme, arkadaşlarla sohbet etme ve oyun davetleri alma gibi işlemler için Xbox Game Bar'ı etkinleştirin seçeneğinin Açık olarak ayarlandığından emin olun.

Bir böyle dene.
Öyle bir seçenek bulamadım. Her şey var ama son söylediğiniz yok.

Açıksa Win+g hep olması lazım.
Evet sorun da o. Ayrıca bu sorun her zaman yaşanmıyor bir süre sonra başlıyor.

Xbox game bar ı sıfırlayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı