Kerim Sel Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Bu uygulama var olduğundan beri bilgisayarımda yavaşlık söz konusu, uygulamanın ne olduğundan haberim yok yardım eder misiniz?
Bu uygulama var olduğundan beri bilgisayarımda yavaşlık söz konusu, uygulamanın ne olduğundan haberim yok yardım eder misiniz?
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Virüs olabilir bi virüs programı indirip tara
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Görev yöneticisinden bul uygulamayı konumuna bak.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 30 Ağustos 2023 #4 Ezekiell dedi: Virüs olabilir bir virüs programı indirip tara. Genişletmek için tıkla... Virüs programı diyorsan Kaspersky.
Ezekiell dedi: Virüs olabilir bir virüs programı indirip tara. Genişletmek için tıkla... Virüs programı diyorsan Kaspersky.
Kerim Sel Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 discordf dedi: Virüs programı diyorsan Kaspersky. Genişletmek için tıkla... kaspersky denedim bi sorun çıkmadı EFHMedia dedi: Görev yöneticisinden bul uygulamayı konumuna bak. Genişletmek için tıkla... öyle bir uygulama yok ve diğerlerine bakıncada yabancı bir uygulamada görmedim
discordf dedi: Virüs programı diyorsan Kaspersky. Genişletmek için tıkla... kaspersky denedim bi sorun çıkmadı EFHMedia dedi: Görev yöneticisinden bul uygulamayı konumuna bak. Genişletmek için tıkla... öyle bir uygulama yok ve diğerlerine bakıncada yabancı bir uygulamada görmedim