E Eyüp63 Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 99 16 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarda James Donkey 480 GB SSD var. Ama bilgisayar geç açılıyor ve yükleme yerinde diskle ilgili bir şey yazıyor İngilizce ve 10 saniye veriyor tuşa basınca da geçiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Bilgisayarda James Donkey 480 GB SSD var. Ama bilgisayar geç açılıyor ve yükleme yerinde diskle ilgili bir şey yazıyor İngilizce ve 10 saniye veriyor tuşa basınca da geçiyor.
U UmurBuğra Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 Ne kadar geç açılıyor James Donkey SSD'ler çok iyi değiller ve fark ettiyseniz genelde diğer SSD'lere göre ucuzdur.
Ne kadar geç açılıyor James Donkey SSD'ler çok iyi değiller ve fark ettiyseniz genelde diğer SSD'lere göre ucuzdur.
E Eyüp63 Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 99 16 Mayıs 2020 #3 UmurBuğra dedi: Ne kadar geç açılıyor James Donkey SSD'ler çok iyi değiller ve fark ettiyseniz genelde diğer SSD'lere göre ucuzdur. Genişletmek için tıkla... Saymadım ama 1 2 dk oluyor açılana kadar zaten m2 geçecem para biriktirip.
UmurBuğra dedi: Ne kadar geç açılıyor James Donkey SSD'ler çok iyi değiller ve fark ettiyseniz genelde diğer SSD'lere göre ucuzdur. Genişletmek için tıkla... Saymadım ama 1 2 dk oluyor açılana kadar zaten m2 geçecem para biriktirip.
U UmurBuğra Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #4 Eyüp63 dedi: Saymadım ama 1 2 dk oluyor açılana kadar zaten M.2 geçeceğim para biriktirip. Genişletmek için tıkla... 1 2 dakika yine de fazla işi daha iyi bilenlerin yazmasını bekleyin. Yani M.2 SSD zorunlu olduğunu düşünmüyorum.
Eyüp63 dedi: Saymadım ama 1 2 dk oluyor açılana kadar zaten M.2 geçeceğim para biriktirip. Genişletmek için tıkla... 1 2 dakika yine de fazla işi daha iyi bilenlerin yazmasını bekleyin. Yani M.2 SSD zorunlu olduğunu düşünmüyorum.