Çözüldü Windows Geri Yükleme Uzun Sürüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alperrsd

Femtopat
Daha fazla  
Ekranda "Windows dosyalarınız ve ayarlarınız geri yüklenirken lütfen bekleyin. Sistem Geri Yükleme işlemi kayıt defterini geri yüklüyor..." yazıyor.

Laptopa bir şüpheli bir dosya indirmistim ama McAfee'de hızlı ve tam taramada bir şey çıkmadı, bende ne olur ne olmaz diye geri yükledim ama burada kaldı. Geri yükleme noktası 130 GB boyutunda Star Wars Survivors'u silmeden önce yapmıştım, bununla alakalı olabilir mi? Yeniden başlatmak için birkaç defa güç tuşuna bastım fakat kapanmıyor. Ne kadar beklemem lazım?

Geri yükleme ve sistem sıfırlama gibi Windows işlemleri aşırı uzun sürebiliyor. İşlemi başlattıysanız bitmesini bekleyin.

Bende de oldu bırakın kalsın ben açık bırakıp uyudum sabaha düzelmişti. Ama yinede dikkatli olun.

Geri dönüş yapanlara teşekkürler. Sorunum düzeldi 130 GB geri yükleme için 2 saat civarı bekledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…