zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 5 Mayıs 2021 #11 Virüs olma ihtimali yüksek, Kaspersky ile bir tarama yapmanızı tavsiye ediyorum. Kökten çözüm isterseniz önemli verileri yedekleyip temiz kurulum yapabilirsiniz.
Virüs olma ihtimali yüksek, Kaspersky ile bir tarama yapmanızı tavsiye ediyorum. Kökten çözüm isterseniz önemli verileri yedekleyip temiz kurulum yapabilirsiniz.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.087 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 5 Mayıs 2021 #12 Yarın bir tarama yapayım, sonuçları aktaracağım.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 fromhell1 dedi: Anlamadım, kimi raporluyorsunuz? Yada bir şey mi kaçırdım hocam? 2 çalışan uygulama da explorer.exe hocam. Genişletmek için tıkla... "Napim" diyip kendisini komik sanan birisi vardı da onunla uğraşmıştım kendisi banlanmış sanırsam hocam. Explorer.exe eğer C:\Windows klasöründeyse büyük ihtimalle virüs değildir.
fromhell1 dedi: Anlamadım, kimi raporluyorsunuz? Yada bir şey mi kaçırdım hocam? 2 çalışan uygulama da explorer.exe hocam. Genişletmek için tıkla... "Napim" diyip kendisini komik sanan birisi vardı da onunla uğraşmıştım kendisi banlanmış sanırsam hocam. Explorer.exe eğer C:\Windows klasöründeyse büyük ihtimalle virüs değildir.