Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 29 Temmuz 2022 #11 Forumda editli windows 10 sürümleri de var eğer güveniyorsanız indirip kura bilirsiniz.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 29 Temmuz 2022 #12 Hocam sen ona bakma. RAM kullanım yüzdesine göre değerlendir. Windows 10'a kıyasla az ise ortada bir sorun yok.
Hocam sen ona bakma. RAM kullanım yüzdesine göre değerlendir. Windows 10'a kıyasla az ise ortada bir sorun yok.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 29 Temmuz 2022 #13 Nicat Özdemir dedi: Forumda editli windows 10 sürümleri de var eğer güveniyorsanız indirip kura bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim. Custom ISO'lar benlik değil. İlla ki belirli özellikler devre dışı olduğu için kullanmak istemiyorum. Zaten daha sonra hantallaşıyorlar. Hououin Kyouma dedi: Hocam sen ona bakma. RAM kullanım yüzdesine göre değerlendir. Windows 10'a kıyasla az ise ortada bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da boşta %37 gibiyken Windows 8.1'de %20.
Nicat Özdemir dedi: Forumda editli windows 10 sürümleri de var eğer güveniyorsanız indirip kura bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim. Custom ISO'lar benlik değil. İlla ki belirli özellikler devre dışı olduğu için kullanmak istemiyorum. Zaten daha sonra hantallaşıyorlar. Hououin Kyouma dedi: Hocam sen ona bakma. RAM kullanım yüzdesine göre değerlendir. Windows 10'a kıyasla az ise ortada bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da boşta %37 gibiyken Windows 8.1'de %20.